Helios

Noutăţi

19apr

Noul BORI lac lazur UV PROTECTION îmbunătățit

Trebuie să așezăm pe rafturile magazinului renumitul și proaspăt îmbunătăți ...
Vezi

Arhiva noutăţilor

Noutăţi şi modificări în 2014

În acest an am pregătit pentru dumneavoastră modificări și îmbunătățiri ale vopselelor deja cunoscute și renumite. Motivul pentru care ne-am hotărât să le îmbunătăţim este dorinţa de a ne apropia şi mai mult de cerinţele şi nevoile dumneavoastră. Produsele de bază, vopselele destinate pereţilor interiori, au fost îmbunătăţite estetic, fiind acum şi mai atrăgătoare, avantajele şi caracteristicile îmbunătăţite ale acestora fiind clar prezentate.


HELIOS SPEKTRA vopsea de perete pentru interior SUPER >

HELIOS SPEKTRA Classic

Noua vopsea HELIOS SPEKTRA Classic înlocuieşte prezenta vopsea de perete pentru interior HELIOS SPEKTRA SUPER.

În plus, pe lângă un ambalaj nou are o rețetă îmbunătățită, aşa cum aţi dorit-o! Am crescut acoperirea umedă și uscată, am accentuat albul, am oferit o posibilitate de diluare mai mare (15%), iar aplicarea vopselei este mult mai uşoară.

Caracteristici:

 • Cu permeabilitate ridicată la vapori, câştigătoare a premiului Guinness

 • Acoperire ridicată și ușor de aplicat

 • Potrivită pentru restaurări frecvente a suprafeţelor de perete

 • Nuanțare (Monicolor F și G, Terra cu nuanţe până la T 200)

 • Nu dăunează sănătăţii şi mediului înconjurător


HELIOS SPEKTRA Fresh&Easy

HELIOS SPEKTRA Fresh & Easy a căpătat acum o nouă formă.

Vopseaua care a primit cele mai importante premii la competiţiile de specialitate (Produsul anului 2013, Premiul de aur pentru inovare) a fost împrospăţită estetic, conţinutul inovativ și premiat rămânând acelaşi.

Caracteristici:

 • Rezistentă, cu un parfum delicat de iasomie

 • Acoperire excepţională deja de la primul stra

 • Nuanţă albă, caldă

 • Permeabilitate ridicată la vapori

 • Nu dăunează sănătăţii şi mediului înconjurător
   HELIOS Plus +
>

HELIOS SPEKTRA Extra

Noul HELIOS SPEKTRA Extra înlocuieşte HELIOS SPEKTRA Plus +.

Am îmbunătăţit puternic vopseaua şi i-am oferit un aspect nou. Reprezintă cu legitimitate nivelul cel mai ridicat de calitate şi oferă caracteristici şi avantaje îmbunătăţite. Comparativ cu Plus oferă o acoperire umedă şi uscată mai bună, este rezistentă la ştergere umedă, este de un alb proeminent și mult mai ușor de aplicat. În tonuri de alb şi nuanţe deschise, acoperim acum o suprafaţă mult mai mare.

Caracteristici:

 • Acoperire ridicată, aspect mat

 • Film de culoare frumos şi neted

 • Rezistentă la ştergere umedă

 • Ușor de aplicat

 • Permeabilitate ridicată la vapori

 • Nu dăunează sănătăţii şi mediului înconjurător


Noul HELIOS BORI impregnare


Cu toate produsele noastre ţinem în mod constant pasul cu legile şi reglementările europene stricte. Cu noile testări de performanţă ale lacurilor de impregnare, prevăzute în Europa, am îmbunătăţit reţeta, atât pentru impregnarea umedă cât şi solvenţilor, drept pentru care le-am atribuit nume noi. Ambele tipuri de impregnări au fost testate şi au obţinut confirmareaîndeplinirii perfecte a scopului: impregnare de calitate a suprafeţei și protecția pe termen lung împotriva albăstrelei, putregaiului, fungilor și insectelor.

HELIOS BORI impregnare> HELIOS BORI impregnare A

HELIOS BORI lac cu biocid în strat subţire> HELIOS BORI impregnare cu biocid 

VOPSIRE ACASAVopsele pentru toate suprafetele aflate in casa. Noi va oferim solutii si produse adecvate pentru protejarea respectiv renovarea locuintei dumneavoastra. In aceasta sectiune a aplicatiei sunt adunate unelte ajutatoare fundamentale, consultanta de specialitate si instructiuni practice.

COLOUR DESIGN STUDIO

Aplicatia Colour Design Studio va ofera o noutate unica – prelucrarea si vopsirea pozelor proprii. Puteti sa va folositi creativitatea si pe poze predefinite. Noul Colour Design Studio va transforma ideile in efecte vizuale.

INFLUENŢA CULORILORCulorile
au un rol foarte important la aranjarea locuintelor sau caselor, deoarece dau o prima impresie despre spatiul in care pasim. Alegerea culorilor este foarte importanta daca in timpul muncii, jocului, odihnei … dorim sa ne simtim bine.

btn4
btn5
btn6